FCSB Gigi Becali Robert Nita Superliga tavi popescu Superliga

„Se sabotează Gigi Becali?” Un fost internațional român a oferit răspunsul

Gigi Becali l-a scos pe Octavian Popescu din primul „11” al FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 16:25
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 16:31

După o prestație dezavantajoasă cu Universitatea Craiova (1-1), din prima etapă a play-off-ului Superligii, latifundiarul din Pipera a decis ca „perla” pe care cerea 50 milioane de euro, Tavi Popescu, să nu mai fie introdus în formula de start.

„Se sabotează Gigi Becali?” Un fost internațional român a oferit răspunsul

Robert Niță, fost internațional român și fost jucător al Stelei București, a vorbit despre situația winger-ului de la gruparea „roș-albastră” și a evidențiat faptul că Florinel Coman e cu mult peste Tavi Popescu.

„(n.r. se sabotează Gigi Becali?) Nu. Coman este cu mult peste Tavi Popescu. Ca cifre, ca randament, ca implicare în lot, absolut orice. Florinel Coman merită să joace titluar în partea stângă.

Cum sunt doi jucători pe aceeași poziție e normal ca cel care dă randament mai bun să joace. Să știe că are de luptat să-și mențină locul”, a spus Robert Niță, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Tavi Popescu nu va mai juca titular!” 

Titular indiscutabil în acest sezon, Tavi Popescu își pierde locul din 'primul 11', după cum a anunțat Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României a vorbit luni dimineață despre meciul jucat de echipa sa și a anunțat o decizie importantă în cazul „perlei” sale. 

„Jocul mă încurajează, prima repriză cu Craiova a fost puțin mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui și nici Coman. El a avut o mică problemă, a jucat cu o mică problemă la nu știu ce mușchi. Și dacă făceam echipa corect, dar nu va mai fi echipa făcută, de exemplu, în funcție de...până acum trebuia să facem bani din jucători, acum s-a terminat, vrem să avem bani din Liga Campionilor. 

Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a anunțat Gigi Becali.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!