ULTIMA ORA! Doctorul lui Maradona a intrat in vizorul procurorilor argentinieni in ancheta privind decesul fostului mare fotbalist! De ce este acuzat

ULTIMA ORA! Doctorul lui Maradona a intrat in vizorul procurorilor argentinieni in ancheta privind decesul fostului mare fotbalist! De ce este acuzat

Continua controversele in Argentina in legatura moartea lui Maradona.

Leopold Luque, doctorul care s-a ocupat de fostul mare fotbalist de la interventia pe creier la care fusese supus este acuzat ca a falsificat semnatura lui Maradona pentru a avea acces la istoricul sau medical, potrivit The Sun.

In presa din Argentina au aparut mai multe documente in care se pot observa mai multe incercari de semnaturi false langa semnatura originala a lui 'El Pibe D'Oro'.

Conform jurnalistilor argentinieni, acestea au fost gasite la casa din Buenos Aires a lui Luque, iar unul dintre acestea era adresat clinicii careia Maradona ii solicitase sa ii trimita doctorului sau istoricul sau medical.

Un alt document cuprinde aceeasi solicitare insotita de mai multe semnaturi, iar un al treilea cuprinde o semnatura digitala care se presupune ca este cea originala a fostului fotbalist, in jurul careia mai sunt si alte semnaturi.

Procurorii care investigheaza decesul lui Maradona au angajat experti in deslusirea scrisului de mana pentru a stabili ale cui sunt semnaturile de pe documentele respective.

SURSA FOTO: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: Vaccinurile sunt eficiente şi împotriva noii tulpini de Covid-19 din Marea Britanie
BRAT

Modifică setările cookies