Tudor Chirila inteligenta artificiala Vocea Romaniei Stiri

Tudor Chirilă discurs pe baza inteligenței artificiale, la Vocea României: „Risc să te pierd, poate nu o să vii la mine cu chestia asta”

Vinerea aceasta, de la 20:30, este ultima șansă a concurenților să ajungă în echipele sezonului 11 Vocea României!

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 09:47
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 10:29

Etapa audițiilor pe nevăzute se va încheia cu această ediție, iar antrenorii vor mai avea câteva șanse să apese butonul scaunului și să se întoarcă pentru vocile care îi impresionează. 

„Muzica reprezintă viața pentru mine, e ceea ce mă definește. Una dintre experiențele din cariera mea muzicală, de care sunt cel mai mândru o să fie și o să rămână duetul cu Al Bano. La 14 ani am avut ocazia și șansa să cânt în Italia pe aceeași scenă cu el”, va spune unul dintre concurenții care va urca pe scenă și va întoarce toate scaunele. 

Pentru mulți dintre concurenți, Vocea României reprezintă șansa de care au nevoie pentru a-și continua visul: „Vreau ca Vocea României să fie un nou început, o nouă respirație pentru mine”. „E foarte greu să ajungi artist. Cred că e o experiență foarte importantă în cariera mea și am nevoie de ea ca să mă dezvolt cum trebuie”, vor fi unele dintre declarațiile celor care, în doar câteva ore, vor urca pe scenă. 

Tudor Chirilă va avea o nouă abordare: va apela la inteligența artificială pentru a-l ajuta să convingă un concurent să vină în echipa lui: „Risc să te pierd, poate nu o să vii la mine cu chestia asta. Trăim în lumea Inteligenței Artificiale? Fiți atenți, astăzi stăteam în cabină, am intrat pe chatgbt și zic: te rog frumos să-mi faci un discurs pentru că vreau foarte mult să câștig un concurent. Vreau să spun atât: ăsta e un discurs pe care l-a scris inteligența artificială. Cred că emoția este ultimul lucru pe care AI îl va putea reproduce”. Dacă a fost în avantajul lui, aflăm diseară.

Nu ratați, de la 20:30, Vocea României! Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Vocea României – Doar vocea contează!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!