VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă a numit starul din fotbal care "pleacă de pe loc ca racheta"

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, fostul nouar din Ghencea și-a exprimat părerea despre unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai lumii. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 09:46
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 10:14

Arena SPORT.RO e difuzată în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Invitat ieri la emisiunea moderată de Cătălin Oprișan, Victor Pițurcă a discutat despre mai multe teme din fotbalul românesc, dar a abordat și câteva subiecte din fotbalul internațional. 

Victor Pițurcă: "Neymar are calități de vitezist"

Fostul selecționer a vorbit despre accidentarea brazilianului Neymar, unul dintre jucătorii săi preferați. Sud-americanul a fost etichetat de Piți drept "vitezist", așa cum erau supranumiți jucătorii Stelei în anii '80, când au cucerit Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei și au pierdut finala Cupei Intercontinentale, 0-1 cu River Plate, la Tokyo, gol Alzamendi. 

"Incredibil. Incredibil. E greu pentru el. E un jucător imens. Dar iată de ce Messi a fost cel mai bun jucător din lume. De ce Ronaldo a fost cel mai bun din lume. Ei nu au avut accidentări.

Sigur, Neymar are calități de vitezist, el când pleacă de pe loc o face ca racheta, dar după e supus accidentărilor", a spus Victor Pițurcă, la Arena SPORT.RO. 

Ce a scris Neymar 

Neymar a reacţionat pe reţelele sale de socializare, miercuri seară, după anunţul verdictului medical potrivit căruia a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng.

"Acesta este un moment foarte trist, cel mai rău", a scris el. "Ştiu că sunt puternic, dar de data aceasta voi avea şi mai multă nevoie de familia şi prietenii mei", a adăugat el.

"Am multă credinţă... Dar îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu, pentru ca El să mi-o reînnoiască pe a mea. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere şi afecţiune", a subliniat el.

Atacantul brazilian Neymar, accidentat săptămâna trecută în timpul meciului cu Uruguay, a primit verdictul medicilor: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng.

  • Arena SPORT.RO e în fiecare joi, de la 9:00, pe Sport.ro și VOYO

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!