GALERIE FOTO Tom Brady a divorțat de supermodelul Gisele Bundchen după 13 ani de căsnicie! Mesajul postat de starul din NFL

Tom Brady Gisele Bundchen Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 22:00
Data actualizarii: Vineri 28 Octombrie 2022, 21:59

Starul din NFL Tom Brady şi supermodelul Gisele Bundchen au divorţat, punând astfel capăt unei căsnicii de 13 ani.

Tom Brady a divorțat de supermodelul Gisele Bundchen

"În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru, după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie amiabil şi cu recunoştinţă pentru timpul petrecut împreună. 

Suntem binecuvântaţi cu copii frumoşi şi minunaţi, care vor fi în continuare centrul universului nostru în toate modurile. Vom continua să muncim împreună ca părinţi pentru a ne asigura mereu să ei primesc iubirea şi atenţia pe care le merită", a notat Tom Brady pe Instagram Stories, potriviit news.ro

El a precizat că decizia de divorţ s-a luat după ce el şi Gisele Bundchen au reflectat mult: "Bineînţeles, este dureros şi dificil, aşa cum este pentru mulţi oameni care trec prin aceeaşi situaţie în fiecare zi în lume. Ne dorim reciproc doar bine în următoarele capitole din viaţă. Şi vă cerem cu respect să ne respectaţi intimitatea", a adăugat Brady.

Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, şi Gisele Bundchen (42 de ani) erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!