Suma impresionantă pe care Ronaldinho a primit-o pentru câteva minute la Survivor All Star 2024

Ronaldinho Survivor Survivor All Star 2024 Stiri Spectacol total în El Clasico al Legendelor! Real s-a impus, dar Ronaldinho a strălucit
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2024, 20:53
Data actualizarii: Luni 26 Februarie 2024, 20:55

Ronaldinho, apariție surprinzătoare la Survivor „All Star” 2024!

Prezența legendei fotbalului brazilian Ronaldinho la Survivor „All Star” 2024 Turcia a surprins pe toată lumea, iar onorariul primit de acesta a stârnit curiozitatea multora.

Potrivit presei din Brazilia, Ronaldinho a primit o sumă cuprinsă între 100 și 150.000 de dolari pentru participarea sa la show-ul din Turcia.

  • Spectacol total în El Clasico al Legendelor! Real s-a impus, dar Ronaldinho a strălucit

Ronaldinho a făcut spectacol la Survivor

Turcii de la Fanatik scriu că suma exorbitantă plătită de Acun Ilıcalı lui Ronaldinho este o investiție menită să crească popularitatea Survivor la nivel global. Participarea lui Ronaldinho la Survivor Turcia a dus la o creștere semnificativă a audienței emisiunii.

Ronaldinho a impresionat prin prestația sa în meciurile de fotbal și volei pe plajă din cadrul Survivor „All Star”. „Foarfeca” sa a stârnit admirația telespectatorilor, amintindu-le de momentele magice oferite de fotbalistul brazilian pe vremea când juca la Paris Saint Germain, Barcelona și Milan.

  • În România, show-ul Survivor All Stars se vede la PRO TV, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!