FOTO Războinicii au câștigat jocul pentru provizii, însă ambele triburi așteaptă lupta pentru imunitate! Survivor All Stars, lider de audiență

Survivor All Stars Ana Porgras Pro TV Razboinicii Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 12:07
Data actualizarii: Miercuri 31 Ianuarie 2024, 12:16

Survivor All Stars e pe Pro TV și VOYO. 

Mai provocator, mai obositor, mai încărcat de adrenalină și emoții! Este Survivor All Stars, iar fiecare ediție le aduce concurenților probe mai dificile și mai importante pentru existența lor în jungla Dominicană. Aseară, pe nisipul fierbinte s-a dus o luptă vitală, nu doar pentru alimente, cât și pentru șansa de a descoperi cum arată camp-ul tribului adversar. Telespectatorii au trăit fiecare secundă la cote înalte și au făcut ca emisiunea să rămână pe primul loc în topul audiențelor. 

”Mi se pare că suntem mult prea calmi. Sper să ne adunăm și să nu mai pierdem că psihic sunt dărâmată”, a spus Ana Porgras, aseară, la finalul unui nou joc în care Războinicii s-au impus. După ce au obținut proviziile puse la bătaie pentru această săptămână, aceștia au aflat că mai au un avantaj major. ”Trei dintre voi o să meargă în tabăra inamică, a Faimoșilor și o să-și înșusească cinci obiecte găsite doar aici, nimic din obiectele de acasă”, i-a anunțat Daniel Pavel.

Fără să stea mult pe gânduri, membrii tribului i-au ales pe Iancu, Alex Delea și Andrei Ciobanu! Ce obiecte vor alege aceștia să ia de la adversarii lor, de-l vor face pe Iancu să declare că ”ne întoarcem destul de împliniți din tabăra Faimoșilor”, descoperim în doar câteva ore, la PRO TV și pe VOYO. 

Ediția de aseară din Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:13. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.1 puncte de rating și 26.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.3 puncte de audiență și 15.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 21:48 peste 2 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

Săptămâna abia a început, așa că în această seară, urmează lupta vitală, cea pentru Imunitate. După ce au pierdut deja două concurente din tribul lor, Faimoșii au nevoie de victorie, însă și Războinicii sunt extrem de motivați de gândul de a-și păstra componența echipei intactă. Cine se va impune și cine va ajunge la lupta pentru imunitatea personală, aflăm curând. 

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!