Ronaldinho, aparție surpriză în show-ul Surviver „All Stars”

Ronaldinho Surviver Stiri Ronaldinho
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 13:20
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 13:36

Apariție surpriză a lui Ronaldinho în cadrul show-ului Surviver.

Ronaldinho, legendă a fotbalului brazilian, a avut o apariție surpriză într-un show de televiziune din Turcia, lăsându-i pe fani cu gura căscată. În cadrul emisiunii turcești Survivor, ediția „All Stars”, în care concurenții luptă pentru supraviețuire într-o locație izolată, și-a făcut apariția și Ronaldinho, potrivit The Sun.Telespectatorii l-au putut vedea pe fostul star al fotbalului brazilian participând la un meci de fotbal pe plajă, unde și-a demonstrat încă o dată abilitățile tehnice uluitoare.

Ronaldinho, la Survivor

La Survivor, concurenții au fost implicați într-un meci de fotbal pe plajă, iar o echipă a avut privilegiul de a juca alături de Ronaldinho. În ciuda faptului că s-a retras din fotbal acum șase ani, Ronaldinho a arătat că nu și-a pierdut magia, impresionându-i pe toți cu mișcările sale pe teren și abilitățile sale remarcabile. Momentul culminant al prezenței sale în show a fost golul spectaculos marcat din „bicicletă”, confirmând încă o dată calitățile sale de excepție.

  • Ronaldinho

Reacțiile fanilor au fost de la uimire la încântare: „Este prea bun, asta este talent”„Talentul este nemuritor, este un legendă”, „Vârsta este doar un număr” și „Omul nu s-a schimbat deloc”. Ronaldinho este considerat pe scară largă unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Cariera sa strălucitoare a inclus perioade la cluburi precum Barcelona și AC Milan, unde și-a demonstrat în repetate rânduri geniul fotbalistic.

Cu 94 de goluri marcate în cinci sezoane la Barcelona, inclusiv două titluri de campion și o Ligă a Campionilor, Ronaldinho a cucerit inimile fanilor de fotbal din întreaga lume. La 43 de ani, el continuă să fie un nume care fascinează și să impresioneze cu abilitățile sale pe teren, chiar și la mulți ani după retragere. Apariția sa surpriză în show-ul Survivor din Turcia a demonstrat încă o dată impactul său enorm și influența sa globală în lumea fotbalului și dincolo de ea.

  • În România, show-ul Survivor All Stars se vede la PRO TV, marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!