Dani Alves, anchetat după acuzațiile de agresiune sexuală! Ce susține reclamanta

Dani Alves Barcelona Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:30
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 18:29

Dani Alves (39 de ani), cel mai titrat fotbalist din lume, este anchetat după ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuală.

Un judecător din Barcelona investighează un denunţ pentru agresarea sexuală a unei femei de către fundaşul brazilian Dani Alves, care este acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie, transmite EFE.

Dani Alves, anchetat după acuzațiile de agresiune sexuală

Femeie a depus o plângere la poliţia din Catalonia, iar şeful instanţei nr. 15 din Barcelona investighează acuzaţia de presupusă agresiune sexuală.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană, transmite Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat agenţi ai poliţiei catalane (Mossos d'Esquadra), care i-au luat declaraţia femeii, deşi aceasta nu a oficializat plângerea pentru agresiune sexuală decât pe 2 ianuarie, câteva zile mai târziu.

La scurt timp după ce femeia a denunţat că a suferit o agresiune sexuală, Dani Alves s-a întors în Mexic pentru a se alătura ''Pumelor'', echipa la care joacă.

Alves, 39 ani, a evoluat la FC Barcelona în perioadele 2008-2016 şi 2021-2022, iar din iulie 2022 a semnat un contract pe un an cu Pumas UNAM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!