NEWS ALERT Șoc în Spania! După Dani Alves, un alt fost jucător de la FC Barcelona a fost condamnat la închisoare

Arda Turan Dani Alves fc barcelona Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2024, 21:55
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2024, 21:54

GOAL relatează că Arda Turan a fost condamnat la un an de închisoare.

Englezii au informat faptul că fostul jucător al celor de la FC Barcelona a primit o pedeapsă de un an de închisoare după ce a fost condamnat pentru fraudă fiscală în Spania.

Șoc în Spania! După Dani Alves, un alt fost jucător de la FC Barcelona a fost condamnat la închisoare

Arda Turan, antrenor acum la Eyupsor în eșalonul secund al Turciei, a fost găsit vinovat de săvârșirea a două acuzații de fraudă fiscală în 2015 și 2016, rezultând într-o amendă de 630 de mii de euro.

Cu toate acestea, GOAL scrie că pedeapsa a fost suspendată. În Spania, infractorii pot alege să suspende pedeapsa în cazul în care sentința este mai mică de doi ani.

”Acuzațiile împotriva lui Turan evidențiează controlul cu care se confruntă sportivii de renume cu privire la obligațiile fiscale, autoritățile spaniole reprimând frecvent cazurile de abatere financiară în industria sportului”, au notat jurnaliștii britanici.

Cariera lui Arda Turan

Turcul și-a agățat ghetele în cui în 2022, după doi ani petrecuți la Galatasaray. FC Barcelona, Bașakșehir, Atletico Madrid și Manisaspor sunt cluburile la care Arda Turan a mai fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!