Fostul fotbalist de la Atletico și Barca, ruinat după ce a fost escrocat: „Toată munca mea a dispărut!” Câți bani a putut să piardă 

Arda Turan Galatasaray Turcia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 17:58
Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 17:59

Arda Turan (36 ani) s-a retras din fotbal în urmă cu un an, după despărțirea de Galatasaray. 

Fostul fotbalist turc, crescut la Galatasaray și vândut ulterior la Atletico Madrid, unde a evoluat timp de patru ani, s-a retras după 17 ani de carieră. Arda Turan a fost transferat și de Barcelona, în iulie 2015, în schimbul a 34 milioane de euro, împrumutat trei ani mai târziu la Basaksehir, iar apoi a semnat liber de contract cu Galata, în august 2020. 

La un an de la retragere, fostul jucător a dezvăluit că trece prin momente extrem de grele, după ce a fost escrocat. Arda Turan a acuzat-o pe Secil Erzan, directoarea unei filiale a unei bănci cu sediu în Istanbul, ca responsabilă de pierderile financiare suferite. 

Cum a putut să piardă Arda Turan 13 milioane de euro 

Într-un interviu acordat recent, turcul a acuzat-o pe femeie că l-a înșelat cu mulți bani. Mai mult decât atât, nu doar el a fost păcălit de către Secil Erzan. Portarul lui Galatasaray, Fernando Muslera, dar și alți foști jucători turci au acuzat în mai că au fost escrocați de această femeie. Portarul ar fi investit 1.2 milioane de dolari într-un fond, fără să aibă vreun rezultat. 

„M-a înșelat spunându-mi: 'Cine investește în fondul acesta va obține câștiguri'. Am oferit mai mult de 13 milioane de euro. Toți banii și eforturile pe care eu le-am câștigat. Munca din toți acești ani a dispărut dintr-odată. 

A distrus toți banii și eforturile mele financiare, câștigurile din toți anii de muncă, m-a înșelat. Îmi pare extrem de rău, e incidentul care m-a marcat mult de tot. Toate economiile mele s-au pierdut într-o clipă”, a declarat Arda Turan citat de sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!