Stiri

Și-a „mușcat, bătut și scuipat” iubita în vacanță, iar acum a fost amendat cu 1.8 milioane de euro! Starul din fotbal bun de plată

Jerome Boateng (33 ani) a fost găsit vinovat după ce și-a rănit iubita. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:58
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:59

Fostul jucător al lui Bayern Munchen a fost amendat cu 1.8 milioane de euro de către un Tribunal din Munchen, după ce a fost găsit vinovat că și-a mușcat și luat la pumni fosta iubită, informează Daily Mail. Boateng și-a agresat iubita în urmă cu trei ani, când se aflau în vacanță în Caraibe, însă a evitat închisoarea.

Sherin Senler, cea care este mama gemenenlor lui Boateng, a dezvăluit în fața tribunalului că fotbalistul „a mușcat-o și a scuipat sânge pe fața ei, iar apoi a lovit-o cu pumnii în rinichi atât de tare, încât nu mai putea respira”.

  • Și-a „mușcat, bătut și scuipat” iubita în vacanță, iar acum a fost amendat cu 1.8 milioane de euro! Starul din fotbal bun de plată

Jucătorul a negat cu vehemență acuzațiile, susținând că el a fost cel atacat, dezvăluind că fosta sa iubită a devenit agresivă și l-a insultat, lovindu-l. Boateng a fost acuzat că a rănit-o serios pe Senler și a fost amendat cu 1.8 milioane de euro, cea mai mare amendă posibilă pe care Curtea de Apel din Munchen o poate impune. 

 

 

 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies