GALERIE FOTO Sergio Ramos, dat de gol în direct! Vedeta căreia i-a făcut avansuri în timp ce era în altă relație: „M-a chemat la el în cameră!” 

Sergio Ramos pilar rubio Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 August 2023, 17:24
Data actualizarii: Sambata 05 August 2023, 17:25

Sergio Ramos (37 ani) se iubește cu Pilar Rubio (45 ani) cu care este și căsătorit, din septembrie 2012. 

Pilar este o cunoscută prezentatoare TV din Spania, iar ea și fostul fundaș al lui Real Madrid s-au cunoscut în 2012, după Campionatul European pe care Spania l-a câștigat. Cei doi formează un cuplu de atunci și s-au întâlnit timp de șase ani până când s-au căsătorit, în iunie 2019. 

Pilar Rubio și Sergio Ramos au împreună patru copii, Sergio (8 ani), Marco (7 ani), Alejandro (4 ani) și Maximo Adriano (2 ani). Înainte de a o cunoaște pe Pilar, Ramos a avut relații cu diferite persoane publice, iar acum au apărut noi detalii despre viața intimă a fundașului. 

Cui i-a făcut Sergio Ramos avansuri 

În cadrul emisiunii Socialite, prezentată de Nuria Marin, s-a dezvăluit că Sergio Ramos a încercat să ajungă în patul unei vedete cunoscute, dorind să-și înșele partenera pe care o avea la acea vreme, care însă nu era Pilar Rubio. 

„Vedeta este Marlene Mourreau, cunoscută artistă la cabaret, însă Ramos nu era atunci cu Pilar Rubio, ci avea o altă relație când s-a întâmplat asta”, a declarat colega lui Marlene (54 ani), Giovanna Gonzalez. În acea perioadă, fundașul se întâlnea cu Elisabeth Reyes, Miss Spania 2006. 

Marlene Mourreau a vorbit într-un interviu pentru Socialite și a dezvăluit cum s-a desfășurat totul: „Eram toți la același hotel, am mers cu un prieten să vedem un meci de fotbal în 2007, meci caritabil organizat de Zidane în Marseille. A bătut la mine la ușă și m-a chemat la el în cameră. I-am mulțumit frumos și i-am zis că nu mă interesează”, a spus aceasta citată de Mundo Deportivo.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!