VIDEO Scene de groază cu Sergio Aguero. Argentinianul a suferit o aritmie cardiacă minoră și a refuzat tratamentul medical

Sergio Aguero fc barcelona nationala argentinei Stiri Sergio Aguero
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 20:46
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 20:46
Sergio Aguero s-a retras la 33 de ani, în 2021, de la FC Barcelona.

După 10 ani petrecuți la Manchester City, starul argentinian a fost transferat liber de contract în iulie 2021 la FC Barcelona, unde s-a retras șase luni mai târziu, după ce a fost diagnosticat cu probleme ale inimii.

Scene de groază cu Sergio Aguero. Argentinianul a suferit o aritmie cardiacă minoră și a refuzat tratamentul medical

De atunci, Sergio Aguero a început să intre în direct alături de fanii săi pe o platformă dedicată. În ultimul LIVE, Sergio Aguero a suferit o aritmie cardiacă minoră, iar cel cu care se afla alături l-a întrebat dacă are nevoie de tratament medical.

Legenda Argentinei a refuzat, însă, și a spus că a suferit o „mică aritmie”, așa cum a spus, după ce a stat câteva secunde nemișcat și a cerut tuturor să nu vorbească.

Ce a constatat Costel Pantilimon cu privire la Sergio Aguero: „Nu cred că a făcut asta nici până în ziua de azi”

Costel Pantilimon a evoluat pentru Manchester City în perioada 2011 - 2014. Portarul român a strâns 29 de meciuri pentru „cetățeni” și a primit 27 de goluri în aproximativ 2.700 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Fostul goalkeeper a vorbit despre Sergio Aguero, argentinianul care a petrecut 10 ani la echipa de pe Etihad, evidențiind faptul că nu crede că fostul atacant a învățat limba engleză la perfecție nici până în clipa actuală.

CE A SPUS COSTEL PANTILIMON, AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!