Costel Pantilimon Manchester City Sergio Aguero Superliga

Ce a constatat Costel Pantilimon cu privire la Sergio Aguero: „Nu cred că a făcut asta nici până în ziua de azi”

Cei doi au fost colegi la Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Martie 2023, 16:52
Data actualizarii: Marti 14 Martie 2023, 16:53

Costel Pantilimon a evoluat pentru Manchester City în perioada 2011 - 2014. Portarul român a strâns 29 de meciuri pentru „cetățeni” și a primit 27 de goluri în aproximativ 2.700 de minute petrecute în echipamentul clubului.

Ce a constatat Costel Pantilimon cu privire la Sergio Aguero: „Nu cred că a făcut asta nici până în ziua de azi”

Fostul goalkeeper a vorbit despre Sergio Aguero, argentinianul care a petrecut 10 ani la echipa de pe Etihad, evidențiind faptul că nu crede că fostul atacant a învățat limba engleză la perfecție nici până în clipa actuală.

„Greul a fost să-l am adversar, când am jucat la Sunderland. Un jucător formidabil. Nu cred că a învățat engleza la perfecție nici până în ziua de azi. Cred că era o chestie de confort, aveam foarte mulți jucători care vorbeau spaniola. Chiar și Kolarov, era sârb, dar vorbea foarte bine spaniola. Cred că a rămas în zona aia de confort.

Pe atunci nu era cum l-ați văzut la Mondial, în vestiarul Argentinei. Era un tip carismatic, dar nevorbind limba era mai retras. Când vorbeam, foloseam un limbaj mai special, mai picant, în spaniola lui. Nu pot să vă spun pe post, dar așa ne alintam noi. Dar era foarte simpatic”, a spus Costel Pantilimon, potrivit GSP.

  • 3,8 milioane de euro este suma totală pe care a plătit-o Manchester City în 2012, pentru a-l transfera pe Costel Pantilimon de la Poli Timișoara, potrivit Transfermarkt
  • În străinătate, portarul de 2,03 metri a mai evoluat la Omonia Nicosia (Cipru) și Denizlispor (Turcia)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!