FOTO Shakira, forțată să plece cu copiii din Barcelona? Presa din Spania aruncă bomba în cazul despărțirii de Gerard Pique

Shakira Gerard Pique Joan Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 10:45
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 11:03

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în urmă cu aproape un an, iar de atunci s-a pornit un duel la distanță între cei doi. 

Cei doi formau un cuplu din 2010 și au împreună doi băieți, însă au decis să se separe, după ce au apărut zvonuri ale infidelității fotbalistului. Relația lor s-ar fi degradat în ultimul timp, Pique locuind într-un apartament separat cu multe luni înainte de anunțul oficial al despărțirii. 

La câteva luni de la separare, Gerard Pique a fost surprins în prezența noii sale iubite, Clara Chia, o tânără studentă. 

Shakira a plecat din Barcelona, împreună cu cei doi băieți 
 

Cântăreața, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul fotbalist urmează să se stabilească în Miami, acolo unde se vor muta, cel puțin pentru următoarea perioadă.

Presa din Spania a dezvăluit că hotărârea artisei are legătură și cu ultimatumul dat de tatăl lui Gerard Pique de a părăsi locuința din Barcelona.

Joan Pique ar fi lăsat pe Shakira să stea în vila din Spania până pe 30 aprilie, apoi ar fi trebuit să plătească anumite compensații financiare, ceea ce nu i-a convenit vedetei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!