Pique a mers la Miami să își vadă copiii, dar s-a lovit de o problemă. Ce înțelegere are cu Shakira

Gerard Pique Miami Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 11:39
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 11:38

Fostul fotbalist Gerard Pique s-a deplasat la Miami pentru a petrece timp cu băieţii săi, Sasha şi Milan. Însă vizita lui a fost mai scurtă decât spera, scrie sport.es.

Echipele de avocaţi ale fostului cuplu au trebuit să rezolve prima problemă legată de regimul de vizită.

Pique a mers la Miami să își vadă copiii, dar s-a lovit de o problemă

Pique are dreptul să-şi viziteze copiii câte zece zile pe lună. Astfel, Pique a plecat miercuri şi va reveni în Spania luni, deoarece a petrecut deja primele zile din aprilie cu ei, înainte de plecarea Shakirei din Barcelona, transmite News.ro.

Deocamdată fotbalistul a stat la un hotel din apropierea casei Shakirei, deşi doreşte să-şi cumpere o locuinţă la Miami pentru momentele în care călătoreşte acolo şi astfel să se simtă mai confortabil alături de copiii săi.

El nu a fost însoţit de Clara Chia, deşi Shakira nu ar fi avut nicio problemă ca partenera lui să îl însoţească la Miami, scrie sport.es.

Înțelegerea dintre Shakira și Pique în privința custodiei copiilor

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fostul fotbalist Gerard Pique s-au înţeles în privinţa timpului pe care băieţii lor, Milan şi Sasha, îi vor petrece cu fiecare în parte, informează El Mundo Deportivo.

Columbianca de 46 de ani s-a mutat la Miami, alături de băieţi, iar Pique va putea vizita copiii timp de zece zile în fiecare lună.

De asemenea, Pique va putea sta cu copiii la fiecare sărbătoare, adică de Ziua Recunoştinţei, de Crăciun şi de Paşte.

Potrivit înţelegerii celor doi, pe timpul verii, Milan şi Sasha vor petrece 70 la sută din timp cu tatăl lor şi 30 la sută cu mama lor.

După o relaţie începută în 2010, Shakira şi Pique s-au despărţit anul trecut, iar solista columbiană a decis să se mute la Miami, alături de băieţi.

Milan are 10 ani, iar Sasha este în vârstă de 8 ani

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!