Rusia joacă o carte grea. Ce mare competiție sportivă vrea să organizeze. "Nu e o glumă!"

Rusia Euro putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 19:19
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 19:34
Nu e glumă! L'Equipe scrie că Rusia vrea să organizeze Campionatul European de fotbal.

În pofida contextului actual, Rusia intenționează să găzduiască o mare competiție sportivă. După ce a organizat Jocurile Olimpce de iarnă de la Soci (2014) și Campionatul Mondial de fotbal (2018), țara condusă de Vladimir Putin, un mare amator de fotbal, judo și gimnastică, are de gând să pună la punct un dosar complex pentru a primi dreptul de a găzdui Euro.

Gest revoltător. Rusia pune la punct dosarul pentru a organiza EURO

Rusia se pregăteşte să depună un dosar de candidatură pentru a găzdui Euro 2028 sau 2032, deşi se confruntă cu numeroase sancţiuni în plan mondial ca urmare a invadării Ucrainei, informează L’Equipe.

“Nu este o glumă. Viaţa continuă pentru noi, suntem deschişi şi pregătiţi”, a declarat Rustem Saimanov, director general al clubului Rubin Kazan şi membru al Comitetului Executiv al Federaţiei de Fotbal din Rusia. Sport Express şi TASS notează că forul se pregăteşte să sepună un dosar, în ciuda contextului actual grav.

FIFA şi UEFA au anunţat recent suspendarea cluburilor şi echipelor naţionale din Rusia din competiţiile internaţionale până la noi ordine, transmite agenţiile internaţionale de presă

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!