Andriy Yarmolenko Razboi ucraina West Ham Fotbal extern

"Am fost un idiot". Yarmolenko, dezvăluiri uluitoare despre familia sa: "I-am trimis în Ucraina"

Andriy Yarmolenko trece printr-o perioadă dificilă după ce în Ucraina a fost atacată de Rusia, războiul începând din 24 februarie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 08:33
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 08:38

Într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube Football 1,2,3, fotbalistul celor de la West Ham a povestit despre decizia pe care a luat-o cu o zi înainte de declanșarea războiului și care a avut legătură cu familia sa.

"Nu credeam că se va întâmpla asta. Mi-am trimis soția și fiul la Kiev pe 23 februarie, iar lucrurile au degenerat pe 24 februarie. Când am văzut asta, îmi venea să mă dau cu capul de pereți pentru cât de idiot am fost să-mi trimit familia în Ucraina, în timp ce eu eram în Londra", a povestit Yarmolenko.

Jucătorul ucrainean a reușit să își scoată apropiații din țară, însă situația l-a marcat destul de tare, așa cum a povestit antrenorul celor de la West Ham în urmă cu câteva săptămâni.

"Nu este într-o situație plăcută. I-am oferit câteva zile libere, mi se pare ceva firesc. Știu că e dificil, tocmai de asta am discutat cu el, am vorbit și cu oamenii din conducere. Dacă îl putem ajuta în vreun fel, suntem aici!

M-a întrebat dacă poate avea o mică pauză. Știm că familia lui trece prin momente dificile. 

Întreaga lume este cu gândul la situația din Ucraina. Suntem extrem de triști din cauza acestor acțiuni și sperăm cu disperare să nu mai existe victime. Eu, cel puțin, sunt foarte trist. Doar am început să ieșim din pandemie, iar ăsta era ultimul lucru de care planeta avea nevoie", a spus David Moyes, pentru site-ul lui West Ham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!