GALERIE FOTO Rebelul fotbalului englez, pregătit pentru nuntă? Cum arată iubita lui Grealish: sunt împreună de zece ani, iar tânăra i-a iertat escapadele

Sasha Attwood iubita Jack Grealish Jack Grealish Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 13:29
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 13:37

Jack Grealish a ajuns la Manchester City vara trecută, fiind plătiți 117 milioane de euro pentru jucătorul englez.

După câștigarea titlului în Premier League, Grealish a sărbătorit împreună cu partenera sa, Sasha Attwood. Cei doi formează un cuplu de zece ani, iar în ultima perioadă Jack Grealish a vorbit din ce în ce mai des despre ideea de nuntă.

"Mama și tata sunt căsătoriți, evident că și eu îmi doresc asta. Știu că este ușor de spus, dar scopul meu este să fiu fericit. Este cel mai importat lucru în viață", a mărturisit fotbalistul campioanei. 

Probleme în paradis la sfârșitul anului trecut

În noiembrie 2021, fotbalistul a fost surprins în compania altei femei de către paparazzi. Vedeta de televiziune Emily Atack a fost cea care i-a sucit mințile lui Grealish, însă între timp lucrurile s-au lămurit între cei doi.

"Jack i-a zis lui Sasha că el și Emily sunt doar prieteni. Când a aflat adevărul, Sasha a rămas blocată, nu știa nimic despre această relație secretă. Nu avea nicio idee!

Jack și-a prezentat scuzele, iar Sasha i-a cerut să aleagă ce vrea să facă cu viața lui. Jack este sfătuit de cei apropiați să rămână alături de iubita sa din liceu. Acest lucru l-ar putea ajuta și pe partea de marketing", a spus o sursă din anturajul lui Grealish, potrivit The Sun. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!