Jack Grealish Cupa Mondiala din Qatar Sasha Attwood CM 2022

GALERIE FOTO Jack Grealish s-a dezbrăcat la bustul gol după victoria Angliei cu Iran și a sărbătorit alături de superba iubită 

Jack Grealish nu și-a mai ținut în frâu entuziasmul după victoria Angliei împotriva Iranului, la Cupa Mondiala de la Qatar și a sărit în tribune pentru a sărbători cu iubita și familia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 20:34
Data actualizarii: Marti 22 Noiembrie 2022, 20:42

Mijlocașul de la Manchester City a marcat ultimul gol în victoria cu 6-2 împotriva Iranului și a sărbătorit momentul cu iubita, mama, tatăl și alți membrii ai familiei. Fotbalistul a fost fotografiat în tribune, la bustul gol și cu zâmbetul pe buze, iar partenerei sale, Sasha Attwood, i se citea mândria pe chip.

Dintre soțiile și iubitele jucătorilor de la națională Angliei au fost fotografiate și Megan Davidson, soția lui Jordan Pickford, care a venit pe stadion împreună cu băiețelul lor, Katie Kane, care l-a susținut pe jucătorul Harry Kane împreună cu fetița și fiul lor, dar și iubita lui Phil Foden, Rebecca Cooke.

Relația tumultoasă dintre Jack Grealish și Sasha Atwood

Jack Grealish, în vârstă de 27 de ani, și Sasha Atwood, în vârstă de 26, au o relație de mai bine de zeci ani. Cei doi s-au cunoscut în liceu, la 16 ani, la școala St Peter's Roman Catholic Secondary School, din Solihull, iar de atunci sunt împreună. 

Deși în prezent pare că totul merge bine între ei, de-a lungul timpului au existat scandaluri și zvonuri legate de infidelități între cei doi. În 2021, presa tabloidă a scris despre o posibilă infidelitate din partea fotbalistului, ce presupunea o idilă între el și actrița Emily Atack.

În ciuda acestui lucru, Jack Grealish a negat orice știre de acest gen și și-a rugat susținătorii să nu mai acorde importantă zvonurilor false apărute în ziar. 

Cine este Sasha Atwood

Sasha Attwood este un fotomodel și influencer cu 150.000 de urmăritori pe instagram. Tânăra a devenit model la 13 ani, când fost descoperită de un reprezentant al unei agenții de modelling din Birmingham.

Pe lângă cariera de modelling, Sasha are și un canal de YouTube sub numele de "Sasha Rebecca", unde le arată fanilor mici momente din viața sa de zi cu zi.

Sursă foto: Getty, Instagram

Modifică setările cookies