GALERIE FOTO Manchester City, ținta ironiilor după sărbătoarea titlului: „Petrol versus istorie! / La nunțile din Asia sunt mai mulți oameni!” 

Manchester City AC Milan Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 13:26

Internauții au comparat petrecerea de celebrare a lui Manchester City cu cea a lui AC Milan. 

Manchester City a câștigat dramatic ultimul titlu din Premier League. Conduși cu 0-2 de Aston Villa în ultima etapă, elevii lui Pep Guardiola (51 ani) au întors scorul în doar 5 minute. Gundogan, în minutele 76 și 81, și Rodri, în minutul 78, i-au asigurat lui City punctul în plus de care avea nevoie pentru a termina peste Liverpool. 

„Cetățenii” au petrecut cu fast câștigarea ultimul titlu în Premier League și au cântat cu fanii pe străzile din Manchester. Doar că, tot mai multe voci pe Twitter au ironizat echipa pregătită de Pep Guardiola și au publicat o fotografie în care autobuzul campionilor era întâmpinat de doar câțiva fani. 

Internauții au comparat celebrarea lui City, cu cea a lui AC Milan, unde suporterii italieni au umplut Piazza Duomo, pentru a sărbători câștigarea titlului în Seria A, după 11 ani de secetă. 

„Manchester City versus AC Milan, pur și simplu două lucruri diferite!

Petrol versus istorie, diferența dintre Manchester City și Milan.

La nunțile din Asia sunt mai mulți oameni decât la festivitatea lui Manchester City”, au fost unele din comentariile suporterilor care au devenit viral pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!