Reacția lui Iker Casillas, după ce presa din Spania a scris că are o relație cu Shakira

Iker Casillas Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 17:00
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 17:01

Iker Casillas (41 de ani), fostul mare portar al lui Real Madrid, a reacționat după ce mai multe publicații din Spania au scris că ar avea o relație amoroasă cu cântăreța columbiană Shakira.

Casillas a negat vehement informațiile apărute în presă, postând pe Instagram mai multe capturi cu știrile apărute în Spania despre presupusa relație cu Shakira și adaugând o expresie jignitoare în limba spaniolă prin care își manifestă indignarea, transmite RMC Sport.

Iker Casillas neagă că ar avea o relație cu Shakira

Fostul mare portar spaniol a divorțat recent de jurnalista Sara Carbonero, în timp ce Shakira s-a despărțit și ea de fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique, fost coleg al lui Iker Casillas la naționala Spaniei.

"Faptul că Iker Casillas a început recent să o urmărească pe Shakira pe Instagram a alimentat speculațiile despre o presupusă relația, dar fostul portar a negat vehement zvonurile apărute, conform cărora ar fi cu Shakira.

Fostul portar a postat pe Instagram mai multe imagini cu articolele din presă în care se scrie despre noua sa relație și a încheiat cu un emoticon care arată că nu știe de unde apar aceste informații", scrie și Daily Mail.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în luna iunie, fapt confirmat de ambii printr-un comunicat. Cei doi erau împreună de 12 ani și au doi copii împreună, pe Milan (9 ani) și pe Sasha (7 ani).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!