Gerard Pique și Shakira au anunțat că se despart după 12 ani de relație! Comunicatul emis de cei doi

Gerard Pique pique shakira Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Iunie 2022, 14:11
Data actualizarii: Sambata 04 Iunie 2022, 14:15

Fotbalistul Gerard Pique și artista Shakira au anunțat că se despart după 12 ani de relație.

Cei doi au transmis un comunicat către agenția de presă EFE în care anunță decizia comună de a se despărți.

Gerard Pique și Shakira au anunțat că se despart după 12 ani de relație

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, „Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. 

Shakira și Pique au împreună doi băieți (Milan, 9 ani și Sasha, 6 ani). Deși nu s-au căsătorit, păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lume. Recent, au apărut informații în presa din Spania conform cărora relația lor nu trecea prin cel mai bun moment, după cum anunța jurnalistul Emilio Perez de Rozas. 

De ce s-ar fi despărțit Gerard Pique și Shakira

Recent, jurnalista Laura Fa, de la El Periodico, a dezvăluit în cadrul podcast-ului său că motivul separării celor doi este legat de infidelitatea jucătorului Barcelonei. 

„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, anunța Laura Fa, citată de cotidianul AS. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!