Reacția lui Dan Șucu în momentul în care a fost întrebat dacă soția sa participă la ședințele Rapidului 

dan sucu Diana Sucu Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Ianuarie 2024, 22:15
Data actualizarii: Miercuri 17 Ianuarie 2024, 22:17

Dan Șucu a vorbit despre campania de transferuri de la Rapid, dar și despre planurile de viitor pe care le are, însă nu s-a sfiit să comenteze și subiecte personale. 

Rapid a anunțat miercuri seară o modificare importantă în acționariat, după ce s-a făcut o majorare de capital. Astfel, Dan Șucu va deține 80% din acțiunile clubului, în timp ce lui Victor Angelescu, acționarul cu care giuleștenii au promovat în prima ligă, îi rămân 20%. 

Dan Șucu a vorbit în cadrul unei apariții la Digi Sport despre clubul pe care îl patronează și obiectivele mari pe care le are, dar și despre cel mai „arzător” subiect, plecarea lui Horațiu Moldovan. 

Dan Șucu a început să râdă când a fost întrebat despre soția sa 

În urmă cu câteva luni s-a scris că Diana Șucu ar participa la ședințele din cadrul clubului. Dan Șucu a fost întrebat despre acest lucru. 

„E da, participă pe naiba!”, a spus Dan Șucu la Digi Sport, vizibil amuzat, care a continuat să dezvăluie că soției sale îi place să participe la meciurile Rapidului. 

„Merge la meciuri, îi place mult acum, suntem amândoi amărâți la înfrângeri, ea mai puțin, eu mai mult. Ea mă mobilizează, e cât se poate de vehementă, e PR-ul meu. Și băieților le place fotbalul, sunt fotbaliști, e normal ca ei să îi placă să stea cu bărbatul și cei doi băieți ai ei. Dacă ei vorbesc doar de fotbal, trebuie să vorbească și ea fotbal, ce să facă?”, a adăugat acționarul majoritar al Rapidului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!