Răspunsul lui Gigi Becali, aflat pe Muntele Athos, când a fost întrebat de ce face actele sale caritabile publice: „A dormit aici, după închisoare!” 

Gigi Becali muntele athos părintele Pimen Vlad Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Mai 2022, 13:17
Data actualizarii: Miercuri 04 Mai 2022, 13:18

Gigi Becali (63 ani) este deja extrem de cunoscut pentru actele caritabile pe care le face. 

Patronul FCSB-ului are o avere imensă, după cum a dezvăluit chiar Dumitru Dragomir, de peste două miliarde de euro, iar asta reprezintă un motiv pentru a-i ajuta și pe ceilalți. Gigi Becali a devenit deja cunoscut pentru actele sale caritabile, dar și pentru vizitele dese pe care le face pe Muntele Athos, acolo unde a contribuit la construcția mai multor chilii. 

Răspunsul lui Gigi Becali, aflat pe Muntele Athos, când a fost întrebat de ce face actele sale caritabile publice 

Părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Muntele Athos, a vorbit în cadrul podcast-ului „Fain și Simplu” al lui Mihai Morar și a povestit unul dintre multele dialoguri pe care le-a avut cu Gigi Becali. Părintele a dezvăluit ce i-a răspuns finanțatorul FCSB-ului în momentul în care l-a întrebat de ce face publice actele de caritate pe care le face. 

„L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: 'cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?'. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: 'Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul'. Mi-a mai spus așa: 'Sunt convins că nu-i  pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți'. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate”, a dezvăluit Părintele Pimen în cadrurl podcast-ului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!