GALERIE FOTO Rafaella, sora lui Neymar, sare în apărarea starului de la PSG după eliminarea rușinoasă cu Real Madrid: „Fratele meu este îndurerat!” 

Neymar Paris Saint-Germain Rafaella Santos Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:35
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2022, 09:41

Paris Saint-Germain a fost eliminată de Real Madrid din optimile de finală UEFA Champions League. 

Madrilenii au întors rezultatul și s-au calificat în sferturile de finală UEFA Champions Legue, deși francezii au intrat la pauza meciului de pe Bernabeu cu 1-0, iar turul s-a încheiat tot 1-0. Erorile imense comise de Donnarumma și Neymar i-au readus pe jucătorii lui Carlo Ancelotti în meci, iar Karim Benzema, cu un hattrick, a reușit să asigure calificarea Realului. 

Neymar a fost unul dintre cei mai criticați fotbaliști ai grupării de pe Parc des Princes, având și una dintre cele mai mici note ale partidei. Adus în schimbul a 222 de milioane de euro, brazilianul este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai lotului, asta după ce anul trecut și-a prelungit înțelegerea. 

Transferul lui Neymar a avut ca scop asigurarea trofeului Champions League, însă și în acest sezon conducerea Parisului și-a văzut visul „spulberat”. Cel mai scump transfer din istoria fotbalului nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, Mbappe fiind în continuare singurul care a reușit să fie decisiv pentru PSG, fără noroc însă. 

Sora lui Neymar sare în apărarea starului brazilian

Rafaella, sora lui Neymar, deja cunoscută pentru petrecerile sale aniversare, pentru care fotbalistul lui PSG a fost dur criticat de fani, fiind acuzat că „se accidentează” în perioada zilei de naștere a surorii sale doar pentru a petrece, a vorbit despre fratele său. 

Tânăra de 26 de ani a postat pe Instagram un mesaj prin care îi ia apărarea fotbalistului după eliminarea cu Real Madrid. 

„Trăiesc în lumea fotbalului de când m-am născut. Nu l-am văzut pe tatăl meu jucând, însă l-am văzut pe fratele meu jucând mult. Real, fotbalul este imprevizibil, uneori injust, însă sunt extrem de mândră de tot ce a obținut fratele meu. 

E foarte îndurerat după acest meci, extrem de îndurerat. Însă continuă, luptă pentru el, pentru noi și pentru coechipierii săi. Te iubesc, Neymar”, a scris Rafaella pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!