Primele imagini cu Roman Abramovich după ce s-a scris că ar fi fost otrăvit! Oligarhul rus a participat la negocierile din Turcia 

Roman Abramovich Razboi ucraina Roman Abramovich otravit Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 16:26
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 16:39

Roman Abramovich a participat la sesiunea de negocieri dintre Rusia și Ucraina care a avut loc la Istanbul.

La o zi după ce au fost publicate informațiile potrivit cărora fostul patron de la Chelsea ar fi suspect de otrăvire după întrevederea dintre cele două părți care a avut loc la Kiev, pe 3 martie, bărbatul de 55 de ani a fost fotografiat în Turcia. 

"Abramovich se prezintă într-o formă bună la negocierile de la Istanbul. Agenția rusă RIA a publicat, pe canalul de Telegram, imagini cu acesta, care arată bine la discuții.

Există suspiciuni că patronul lui Chelsea ar fi fost otrăvit la precedenta rundă de negocieri. O sursă apropiată lui Ambramovich a transmis BBC că acesta s-a recuperat și că este concentrat pe negocierile de încercare a încetării războiului", au comunicat cei de la BBC. 

Ajutor pentru Ucraina 

Președintele Ucrainei a anunțat că a purtat o discuție cu Roman Abramovich în care miliardarul rus s-a oferit să vină în sprijinul ucrainenilor afectați de războiul declanșat de Putin.

"Am primit semnale de la el şi de la alţi câţiva oameni de afaceri, care ne propuneau: 'putem ajuta într-un fel sau altul, putem face ceva'", a spus preşedintele Ucrainei.

Zelenski a mai susținut că și alți oameni de afaceri din Federația Rusă s-au oferit să ajute Ucraina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!