Abramovich poate încasa banii doriți în schimbul lui Chelsea! Care e data limită la care se pot depune ofertele 

Chelsea FC Premier League Roman Abramovich Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 12:36
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 12:41

Aprilie este termenul limită până când se pot depune ofertele oficiale pentru cumpărarea clubului Chelsea.

Roman Abramovich (55 de ani) a anunțat încă de pe data de 2 martie că vinde clubul Chelsea, din cauza sancțiunilor primite din partea Guvernului britanic. Aceasta este o urmare a faptului că este considerat un apropiat al președintelui Rusiei, Vladimir Putin (69 de ani).

Data limită pentru depunerea ofertelor preliminare este 18 martie, spun cei de la Raine Group, banca responsabilă cu gestionarea propunerilor venite pe numele clubului Chelsea. Se spune ca ar fi fost în numar de 20. Raine Group a stabilit și data pentru depunerea ofertelor oficiale. Acestea vor putea fi anunțate până la data de 11 aprilie, potrivit Daily Mail.

Mai mult, cei care vor sa cumpere clubul Chelsea își pot mări oferta și se pot apropia de cerințele lui Roman Abramovich, care vrea, pe clubul cumpărat în anul 2003, suma de trei miliarde de euro.

Până la finalul lunii aprilie, banca Raine Group vrea să finalizeze tranzacția cu noul patronat de la Chelsea, asta după ce vor fi depuse ofertele oficiale.

Raine Group a refuzat cea mai mare ofertă pentru cumpărarea clubului Chelsea

Mohamed Alkhereiji, cel din spatele Saudi Media Group, a propus suma de 3 miliarde de euro pentru cumpărarea clubului Chelsea, dar a fost refuzat. Principalul motiv ar fi faptul că proveniența banilor șeicilor este pusă sub semnul întrebării, asta presupunând realizarea unui audit.

Raine Group a refuzat propunerea celor de la Saudi Media Group și pentru faptul că vânzarea clubului londonez ar trebui să se realizeze cât mai repede, fără sa fie facută o analiză amănunțită asupra banilor, așa cum s-a întâmplat la cumpărarea clubului Newcastle, de către Mohammed Bin Salman.

Unul dintre membrii Saudi Media Group spune ca afacerea Chelsea a scăzut, dar va fi mereu aproape de clubul londonez.

”Am făcut tot posibilul. Dezamăgiți, dar vom continua să sângerîm în culoarea albastru”, a transmis Khalid Al Khudair, membru Saudi Media Group, citat de metro.co.uk.

John Terry vrea să se implice la Chelsea. ”Înțeleg cât de important e ADN-ul nostru!”

John Terry, fost fotbalist Chelsea și Lord Sebastian Coe, împreună cu Sir Martin Broughton, fostul președinte al lui Liverpool, sunt gata să ofere 300 de milioane de euro pentru o anumită parte din clubul deținut de Roman Abramovich.

John Terry a postat un mesaj pe rețele sociale în care prezintă modul în care vrea să se implice la formația de pe Stamford Bridge, alaturi de fanii clubului ”albastru”.

”Chelsea a fost o parte atât de importantă a vieții mele timp de 22 de ani. Vreau să văd istoria și moștenirea clubului protejate pe masură ce intrăm într-o nouă eră cu oameni care au aceeași viziune pe termen lung, de a construi cel mai bun club de fotbal din lume și înțeleg cât de important este ADN-ul nostru.

Dupa ce m-am întâlnit și am auzit despre ce este vorba în consorțiul True Blues, am înțeles. Ei sunt un grup de fani ai lui Chelsea și deținători de abonamente de sezon care au creat un concept ce va completa și va ajuta orice ofertant care vrea să conducă clubul, adăugând în același timp o conexiune cu fanii și implicarea acestora în consiliu.

Această structură inovatoare este concepută pentru a include toți fanii Chelsea și pentru a ne proteja clubul. Sunt recunoscător pentru timpul și sprijinul acordat de proprietarii Chelsea Supporters’ Trust în acest sens și sperăm că vom aduce investitori în noua structură a clubului”, a transmis John Terry, pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!