VIDEO Până și Spider-Man a înghețat când l-a întâlnit pe Messi! Reacție genială a actorului invitat la gala Balonul de Aur

Tom Holland Balonul de Aur Lionel Messi Spider Man Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 23:43
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 23:47

Balonul de Aur s-a decernat luni, 29 noiembrie! 

Lionel Messi (34 ani) a ieșit câștigător pentru a șaptea oară, în detrimentul lui Robert Lewandowski. Gala a fost prima organizată după pandemie, la un an după ce decernarea Balonului de Aur a fost anulată. Cei mai tari fotbaliști ai lumii și-au făcut apariția pe covorul roșu, majoritatea dintre ei fiind însoțiți de partenere. 

Cu toate astea, jucătorii nu au fost singurii care s-au făcut remarcați. Invitați speciali la gală au fost și actorii principali din 'Spider-Man', care se află într-un turneu de promovare al filmului care se lansează în această lună, Tom Holland și Zendaya. Superba actriță a fost o apariție răvășitoare pe covorul roșu, fiind de departe cea mai sexy prezență de la Paris

Nici Tom Holland nu s-a lăsat mai prejos, actorul a venit îmbrăcat la patru ace, iar în timpul galei a avut parte de un moment care l-a lăsat 'mască'. Actorul care îl interpretează pe Spider Man i-a întâlnit pe marii fotbaliști în culise, iar în momentul în care l-a întâlnit pe Leo Messi a avut o reacție care a devenit rapid virala. Holland și-a arătat uimirea pentru întâlnirea de care a avut parte. 

Actorul a postat clipul pe rețelele de socializare, într-un montaj în care se vede cum a vizitat întâi Parc des Princes, acolo unde a mers în vestiar și a luat chiar tricoul argentinianului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!