OFICIAL! Arsenal l-a adus inapoi pe cel mai bun marcator din istoria clubului! Ce a declarat Henry dupa marea revenire:

Arsenal Thierry Henry Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2012, 14:47
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2012, 14:47

Thierry Henry a semnat astazi contractul cu Arsenal!

Thierry Henry s-a intors la Arsenal astazi, fiind imprumutat de New York Red Bulls pentru urmatoarele 2 luni! Arsene Wenger l-a dorit mult pe Henry pentru ca francezul sa acopere plecarile lui Gervinho si Marouane Chamakh la Cupa Africii.

Henry a jucat de 370 de ori pentru Arsenal si a marcat 226 de goluri, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

"Sunt foarte fericit. A fost dorinta mea si a lui Thierry. Il vom avea pentru luna Ianuarie si pentru Februarie. Apoi se va intoarce in Statele Unite. Sunt sigur ca in aceste 2 luni va fi un avantaj imens pentru echipa" a spus Wenger.

"E ireal sa fiu sincer. Dar cand vine vorba de Arsenal mereu voi judeca totul cu inima. Dupa ce am aflat planul am fost de acord. Nu vin sa fiu erou sau sa demonstrez ceva. Vin sa ajut. Oamenii trebuie sa inteleaga asta. E doar un imprumut si voi fi pe banca in majoritatea timpului.
Vreau sa le transmit un mesaj si fanilor lui New York Red Bulls. Mereu am spus ca nu voi mai juca vreodata in Europa. Dar e greu pentru mine cand vine vorba de Arsenal. Nu vin aici pentru tot sezonul, ma voi intoarce pentru a castiga Cupa MLS cu Red Bulls. Sper sa castige toata lumea din aceasta situatie"

Sezonul in Major League Soccer incepe pe 10 Martie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!