GALERIE FOTO Ofertă de 90.000 de euro pentru cel mai fierbinte cuplu din tenis ca să posteze pe site-uri pentru adulți! Propunerea primită de Badosa și Tsitsipas 

Paula Badosa Stefanos Tsitsipas Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 09:47
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 09:47

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din lumea tenisului. 

Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu câteva luni, iar de atunci par de nedespărțit. Tsitsipas și Badosa merg împreună și la turnee, acolo unde au început să facă pereche și la dublu mixt. Cei doi au participat și la Wimbledon, însă ea s-a retras din cauza unei accidentări, iar el a fost eliminat de Eubanks în cinci seturi. 

Badosa și tenismenul grec și-au trecut sume generoase în conturi după participarea la turneul de Grand Slam, însă acum au primit o ofertă inedită de a câștiga bani ca cuplu. 

Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, ofertați să pozeze pe site-uri pentru adulți 

Vicepreședintele unui celebru site pentru adulți, Mike Ford, a oferit cuplului 77.000 de lire, adică aproximativ 90.000 de euro, pentru a poza pentru site-ul lor. Acesta a scris o scrisoare către cei doi tenismeni, după ce s-au retras de la dublu mixt la Wimbledon. 

„Dragă Stefanos Tsitsipas și Paula Badosa, am văzut veștile nefericite că v-ați retras de la dublu mixt de la Wimbledon anul acesta. Fanii tenisului de pretutindeni sunt dezamăgiți că nu își pot vedea ultimul cuplu etalon din tenis concurând împreună pe același teren. 

Pentru a recupera suma pe care nu ați putut să o încasați, dar și mai important, pentru a le oferi fanilor câteva imagini din spatele scenei, mi-ar plăcea să vă ofer până la 77.000 de lire pentru a vă face conturi și a vă alătura site-ului nostru”, se arată în scrisoare conform The Sun

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!