VIDEO O jurnalistă l-a văzut pe Gerard Pique pe stradă și a început să strige la el: „Deja te urăsc toți pentru ce i-ai făcut Shakirei!”

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 17:39
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 17:40

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an și jumătate, luând prin surprindere pe toată lumea.  

După 12 ani de relație și doi băieți împreună, Milan și Sasha, fostul fotbalist și cântăreața columbiană au decis să pună capăt relației și au anunțat asta prin intermediul unui comunicat postat de agenția Shakirei. Ulterior s-a scris că Pique a înșelat-o pe artistă, iar la scurt timp de la separare și-a refăcut viața și a apărut alături de noua iubită, Clara Chia. 

Pique și Clara s-au tot afișat împreună de un an, în timp ce Shakira a fost asociată în ultimele luni cu diferite persoane faimoase, însă nu a oficializat nimic. În urma despărțirii, Shakira a lansat diferite piese în care îl ataca pe fostul jucător de la FC Barcelona, iar în una dintre ele o viza și pe noua iubită a acestuia, lăsând clar de înțeles că ar fi înșelat-o. 

Ce i-a strigat o jurnalistă lui Gerard Pique

Aflat în Ciudad de Mexico cu afaceri, Gerard Pique a fost asaltat de câțiva jurnaliști la ieșirea dintr-un local. În timp ce se urca în mașină, o jurnalistă, Claudia Maldonado, i-a strigat acestuia: „Auzi, deja te urăsc toți pentru tot ce i-ai făcut Shakirei și acum te comporți în halul ăsta cu presa?”

@elcomerciope El grito a #GeradPiqué de una reportera recordándole a #Shakira en su visita a #México. #DespiertaAmérica #Pique #PiquéeMéxico #viral #TikTokNews #celebrity #viralvideo #viraltiktok #ElComercioPerú ♬ sonido original - Diario El Comercio

Gerard Pique a refuzat să răspundă și s-a urcat în mașină, părăsind locul. După incident, jurnalista a oferit și o explicație pentru răbufnirea sa: „I-am răspuns așa pentru că, în ciuda faptului că am răbdare, toleranță și înțelegere, lipsa sa de inteligență emoțională m-a disperat puțin”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!