VIDEO Nu te pune cu Victoria! David Beckham și-a pus la punct nora: „Așa ceva nu se întâmplă în familia noastră!” 

David Beckham Nicola Peltz Victoria Beckham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 16:19
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 16:20

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în acest an, după mai multe luni de relație. 

Fiul cel mare al lui David Beckham s-a căsătorit cu tânăra Nicola Peltz, actriță și moștenitoare a unui imperiu. Fostul fotbalist le-a făcut un cadou de 600.000 de euro tinerilor însurăței, iar la nunta care a costat 3.5 milioane de euro, Victoria Beckham a fost sufletul petrecerii. 

Cu toate astea, relația dintre „Posh” și nora sa nu ar fi una chiar bună, iar David Beckham s-a implicat. Recent, Nicola Peltz a oferit un interviu în care a vorbit despre nunta sa și a declarat că soacra sa, Victoria, „a lăsat-o baltă” înainte de nuntă, deși urma ca atelierul său să îi facă rochia de mireasă. 

Nicola Peltz a spus că Victoria Beckham i-a transmis că nu va putea primi din partea atelierului său rochia promisă: „Chiar mi-o doream, dar cu câteva luni înainte m-a anunțat că nu se mai poate și a trebuit să îmi aleg altă rochie!”, a spus Nicola într-un interviu acordat revistei Variety. 

David Beckham, mesaj clar pentru Nicola Peltz

Fostul internațional englez a reacționat după interviul oferit de Nicola și i-ar fi transmis un mesaj clar și tranșant norei sale: „Asemenea lucruri nu se întâmplă în familia noastră, știi prea bine. Ce faci mai departe depinde de tine, dar am încheiat cu drama”, ar fi fost mesajul lui David Beckham conform unei surse Daily Mail

Zvonurile tensiunii din familie s-au accentuat și în această săptămână, când brand-ul Victoriei Beckham a apărut pentru prima dată la „Paris Fashion Week”. Familia a mers să o susțină, iar Nicola a apărut împreună cu Brooklyn, însă din imaginile surprinse de camerele aflate în zonă, Victoria și Nicola par a se ignora. 

@gala.fr #victoriabeckham #harperbeckham #nicolapeltzbeckham #brooklynbeckham #VBSS23 #parisfashionweek #tiktokfashion ♬ CLOSE MY EYES - Ki
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!