Fiul cel mare al lui David Beckham s-a căsătorit! Imagini de senzație de la nunta de 3.5 milioane de euro + Cadoul de 600.000 de euro primit de la tatăl său 

Brooklyn Beckham Brooklyn Beckham Nicola Peltz Nicola Peltz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Aprilie 2022, 17:17
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 17:21

Brooklyn Beckham (23 ani), fiul cel mare al lui David și Victoria Beckham, s-a căsătorit cu Nicola Peltz (27 ani), actriță cunoscută de la Hollywood. 

Cei doi sunt într-o relație din 2019, iar acum s-au căsătorit, ceremonia având loc la casa din Palm Beach, Florida, a actriței moștenitoare a unui imperiu. Conform The Sun, nunta i-a costat 3.5 milioane de euro pe tinerii îndrăgostiți, iar la câteva ore de la ceremonie au apărut și primele fotografii, realizate în colaborare cu Vogue, pe care le-au și postat pe conturile de Instagram. 

Nume importante au fost alături de cei doi în ziua cea mare, precum Serena Williams, Gisele Bundchen și Tom Brady, dar și fostele colege ale Victoriei Beckham din trupa Spice Girls. 

David Beckham, cadou de 600.000 de euro pentru fiul său 

Brooklyn și Nicola au ajuns la nuntă în cadoul de 600.000 de euro pe care l-ar fi primit de la David Beckham. Sursa citată informează că fostul fotbalist i-a dăruit fiului său un Jaguar XK120 electric. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!