Victoria Beckham a blocat transferul lui David la un club important din Premier League: „Ai putea să mă vezi pe mine acolo?!” 

David Beckham Leicester City Victoria Beckham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 17:58
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 17:59

David Beckham (47 ani) a avut o carieră impresionantă în fotbal, trecând pe la șase cluburi. 

Fostul mijlocaș englez a crescut la academia lui Tottenham, însă a fost transferat de echipa U19 a lui Manchester United în 1991. În Anglia, Beckham a mai jucat și pentru Preston, însă ar fi putut avea o altă destinație engleză, dacă transferul nu ar fi fost împiedicat de soția sa, Victoria Beckham. 

Fostul selecționer al Angliei și al lui Leicester City, Sven-Goran Eriksson, a vorbit recent despre David Beckham, reamintindu-și momentul în care a fost refuzat de soția fostului jucător. 

Victoria Beckham a blocat transferul lui David Beckham la Leicester 

Într-un interviu acordat în cadrul podcast-ului Sacked in the Morning antrenorul suedez a dezvăluit că și-a dorit să îl transfere pe David Beckham la Leicester City, în perioada în care echipa evolua în Championship, liga a doua engleză. Acesta a relatat momentul, spunând cum s-a opus Victoria cu vehemență unei astfel de mutări. 

„L-am întrebat pe David la un eveniment de fotbal, se afla acolo cu soția lui, Victoria. Înainte de cină am rămas să vorbim între noi. Mă aflam la Leicester în acel moment, așa că i-am spus: 'Când îți termini contractul în Statele Unite de ce nu te întorci în Anglia, semnezi cu Leicester și ne duci în Premier League?'

El mi-a răspuns: 'Poate da', pentru că nu a vrut să refuze. Atunci Victoria îmi spune: 'Sven, ai putea să mă vezi pe mine la Leicester?' I-am zis că poate că nu. S-a încheiat discuția despre Leicester”, a povestit antrenorul conform Mundo Deportivo

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!