„Te scuipă, te insultă!” Victoria Beckham a spus tot despre chinui trăit de David în fotbal! Care a fost cel mai dur moment 

Victoria Beckham David Beckham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Octombrie 2023, 23:59
Data actualizarii: Luni 02 Octombrie 2023, 23:54

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri mondene, din lumea fotbalului. 

Cei doi s-au cunoscut în 1997, când David Beckham evolua pentru Manchester United, iar Victoria Adams era în vogă alături de faimoasa trupă Spice Girls. Doi ani mai târziu, David și Victoria s-au căsătorit, iar în prezent au împreună patru copii. Cuplul a ajuns să aibă propriul serial documentar pe Netflix, iar acolo creatoarea de modă face o dezvăluire cruntă. 

Documentarul e împărțit pe patru capitole și vizează atât începutul relației celor doi, dar și cele mai dure momente pe care le-au întâmpinat ca cuplu, atât personal, cât și profesional. 

Cel mai dur moment trăit de David Beckham, povestit de Victoria 

Victoria a povestit cel mai greu moment din cariera lui David, petrecut la Mondialul din 1998, când Anglia a jucat cu Argentina. La un duel unu la unu cu Diego Simeone argentinianul s-a împiedicat și s-a sprijinit de spatele lui Beckham, care era la pământ, pentru a nu cădea. Nervos, englezul l-a lovit cu piciorul pe Simeone, arbitrul a văzut și l-a eliminat. 

Soția lui Beckham își amintește de cât de multă ură s-a lovit David după acel moment, afectându-i și cariera sportivă. 

„A suferit de o ură absolută, acuzațiile publice au ajuns la alt nivel. Era deprimat. Încă vreau să omor oameni”, relatează Victoria în cadrul documentarului, citată de Marca.

Cuplul aflase chiar în noaptea dinainte de meci că urmează să devină părinți cu primul lor copil: „Era atât de fericit, amândoi eram, și nu am avut niciodată dubiu că trebuia să îi spun. Vreau să zic că ne doream mult asta și el nu putea fi mai fericit de atât”. 

Cu toate astea, după meci toată starea fotbalistului avea să se degradeze, iar Victoria Beckham recunoaște că însă simte resentimente. 

„Hoddle (n.r. Glenn Hoddle, selecționerul naționalei) se află pe lista mea de obiective. Nu a ieșit să îl protejeze pe David, care avea 23 de ani. Era un bărbat, deși nu l-aș numi așa, era major. 

Mi-a schimbat viața. M-am simțit vulnerabilă și singură. Primea abuzuri zilnic peste tot pe unde mergea. Lumea se uită la tine într-un anumit fel, te scuipă, te insultă, se apropie de fața ta și îți spune lucruri teribile”, a adăugat aceasta. 

David Beckham și-a făcut soția să plângă 

Totul s-a petrecut în 2013, când englezul și-a încheiat contractul cu LA Galaxy și se pregătea să plece din SUA, după ce căzuse de acord cu Victoria, pentru a-și continua viața după retragere. Cu toate astea, un apel de ultim moment i-a năruit visele soției sale. 

„Era prima dată când Victoria putea alege unde ne vom muta, pentru că înainte familia trebuia să se mute mereu cu mine. Victoria a decis să ne întoarcem la Londra, unde se află afacerea ei. La întoarcere, mi-a sunat telefonul și era președintele lui PSG. 

Când a trebuit să îi explic Victorie a început să plângă pentru că, în mod clar simțea că, după tot acest timp, avea să mă recupereze”, a povestit Beckham conform The Sun, citat de mundodeportivo.com. 

Beckham a semnat cu PSG, alături de care a câștigat titlul în Franța, iar apoi la finalul sezonului și-a anunțat oficial retragerea din fotbal: „Știa că îmi oferă oportunitatea de a câștiga alt trofeu. E o femeie incredibilă. Nu cred că am cunoscut pe cineva care să muncească atât de mult cum o face ea. Este implicată nu doar în familie, ci și în afacerea sa și are succes datorită muncii dure pe care a depus-o în acești ani”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!