GALERIE FOTO Noul star al lui Liverpool a dat lovitura și pe plan personal! Iubita lui Dominik Szoboszlai este de o frumusețe răpitoare 

Dominik Szoboszlai Fanni Gecsek Liverpool Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 11:24
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 11:35

Dominik Szoboszlai (22 de ani) a fost achiziționat de Liverpool la începutul lui iulie pentru 70 milioane de euro.

Dominik Szoboszlai este cel mai bine cotat jucător maghiar. Mijlocașul a jucat la RB Leipzig din ianuarie 2021, când a fost cumpărat de la Salzburg pentru 22 de milioane de euro.

În ultimul sezon, fotbalistul a marcat 10 goluri și a oferit 13 pase decisive în cele 46 de meciuri disptuate pentru clubul din Bundesliga.

Mijlocașul ofensiv a devenit al treilea cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool, după Virgil van Dijk (84,6 milioane de euro) și Darwin Nunez (80 de milioane de euro), fiind cumpărat cu 70 milioane de euro. Internaționalul maghiar Dominik Szoboszlai depășește nume precum Alisson (62,5), Naby Keita (60) sau Luis Diaz (47).

Ajuns în această vară la Liverpool, jucătorul s-a impus în echipa de bază a cormoranilor, fiind titular în primele cinci etape din Premier League, când a marcat un gol.

Dominik Szoboszlai, succes și pe plan personal

Mijlocașul maghiar stă la fel de bine și pe plan personal, având o relație de mai bine de trei ani cu Fanni Gecsek (22 de ani), fostă jucătoare de tenis. 

Tânăra este model, iar de curând a absolvit cursurile de master în afaceri internaționale, la Universitatea din Budapesta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!