Shakira Gerard Pique Stiri

Noi detalii despre relația lui Pique cu Shakira?! Ce poreclă i-au pus artistei prietenii fotbalistului 

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) s-au despărțit după mai bine de 12 ani de relație. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 13:04
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 13:06

Cântăreața a postat un comunicat prin intermediul agenției sale prin care anunța ruptura, la câteva zile după ce au apărut zvonurile conform cărora fotbalistul ar fi înșelat-o. Despărțirea lor a luat prin surprindere lumea, în special datorită faptului că în aparițiile publice păreau extrem de uniți ca și familie. 

Cu toate astea, conform informațiilor apărute în presa iberică, relația celor doi nu mai funcționa de ceva timp, iar Pique ar fi locuit deja de ceva timp singur. Acum au apărut noi detalii, legate de modul în care prietenii jucătorului o percepeau pe cântăreață. 

Shakira, poreclită „Patroana” de prietenii lui Pique 

În emisiunea de tip matinal Telecinco s-a dezvăluit faptul că apropiații lui Gerard Pique aveau o poreclă pe care i-au pus-o Shakirei, citează cotidianul SPORT. Prietenii jucătorului îi spuneau „La Patrona” artistei, adică în traducere „Patroana”, semn că cea care avea putere de decizie în cuplu era chiar Shakira. 

Aceasta nu a fost singura informație oferită. Presa din Spania anunță că Shakira are probleme cu doi bărbați care o urmăresc atât pe stradă, cât și în apropierea locuinței sale. Cântăreața ar fi sunat deja autoritățile, după ce și-a găsit poarta casei vandalizată, însă cei doi bărbați s-ar afla în continuare în libertate. 

Cu toate astea, artista s-ar pregăti să ia măsuri serioase pentru a se asigura că atât ea, cât și băieții pe care îi are cu Pique, Sasha și Milan, se află în siguranță, iar în planul său s-ar afla și varianta unei mutări în Miami, acolo unde are deja o casă.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!