FOTO Pentru ea a lăsat-o pe Shakira? Pique, surprins alături de o blondă în Suedia 

Gerard Pique Barcelona Shakira Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 19:55
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 19:57

Fundașul Barcelonei își trăiește viața din plin după despărțirea de Shakira. 

Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au pus punct unei relații de 11 ani. Tabloidele din Spania au dezvăluit că jucătorul Barcelonei a înțelat-o pe faimoasa cântăreață cu o tânără de 22 de ani din anturajul lui Riqui Puig (22 ani).

După ce s-a aflat că Pique locuia singur într-un apartament pe care îl deținea înaine de a începe o relație cu Shakira, fundașul central a fost surprins alături de o tânără, care se potrivește caracteristicilor întrunite de mass-media în legătură cu noua iubită a acestuia. 

Săptămâna trecută, Pique a participat la evenimentul, numit „Brilliant Minds”, un proiect care are ca scop dezvoltarea sportului. Invitat ca CEO al propriei companii, Kosmos, spaniolul a fost surprins de către paparazzi în Suedia, la o petrecere, alături de o blondă.

Pique, acuzat că petrece până în zori 

„În legătură cu petrecerile lui Pique, să vedem, de 12 ani îl urmăresc și este extrem de cunoscut în Barcelona, petrecerile pe care le face...însă am fost informat că în ultimul timp este complet defazat, cheltuiește extrem de mulți bani la petreceri cu coechipierul său Riqui Puig. Cheltuiește cantități indecente de bani la cluburi și restaurante până în zori!

Din informațiile mele, suma pe care o cheltuiește Pique într-o noapte de petrecere diferă în funcție de zi, însă minimum este de 2.000 de euro, de la 2.000 de euro în sus pe zi. Însă astfel de sume sunt nesemnificative pentru Pique”, a spus Jordi Martin, paparazzi pentru televiziunea Telecinco, conform Marca

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!