„Shakira l-a prins pe Pique cu altă femeie!” Anunț șocant despre unul dintre cele mai iubite cupluri din lume 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iunie 2022, 13:00
Data actualizarii: Joi 02 Iunie 2022, 13:11

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea fotbalului. 

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, „Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. 

Shakira și Pique au împreună doi băieți, și deși nu s-au căsătorit, păreau unul dintre cele mai solide cupluri din lume. Recent, au apărut informații în presa din Spania conform cărora relația lor nu trecea prin cel mai bun moment, după cum anunța jurnalistul Emilio Perez de Rozas. 

Sursa citată informează că fotbalistul și cântăreața nu mai locuiau în aceeași casă, iar în ultimele săptămâni, Pique ar fi început să aibă o viață nocturnă mult mai intensă, fiind văzut în repetate rânduri în oraș: „Detaliul acesta, unit cu ieșirile nocturne ale lui Geri, care s-a alăturat grupului de prieteni și prietene ale protejatului său, Riqui Puig, aduce anumite incertitudini”. 

Anunț șocant: Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira 

Recent, jurnalista Laura Fa, de la El Periodico, a dezvăluit în cadrul podcast-ului său, că motivul separării celor doi este legat de infidelitatea jucătorului Barcelonei. 

„Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Duminică am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie și se vor despărți”, anunța Laura Fa, citată de cotidianul AS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!