Momente ireale în Dej! Fanii lui CSA au bătut un politician într-un magazin! Totul a fost surprins de camere

csa steaua liga 2 Unirea Dej Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2021, 18:39
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2021, 19:12

CSA Steaua a pierdut primul meci din acest sezon, pe terenul lui Unirea Dej, 2-1. 

Înfrângerea nu l-a picat prea bine suporterilor lui CSA Steaua. La finalul meciului, câțiva dintre ei au fost implicați într-o altercație, în interiorul unui magazin. Fanii lui CSA au sărit să îl bată pe un bărbat care se afla la coadă și aștepta să plătească, informează dejeanul.ro

Fără să țină cont de nimic, suporterii au pătruns în magazin și au început să îl lovească pe acesta și să îl împingă, sub privirile înspăimântate ale celor care se aflau deja în incita magazinului. Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă, care a fost publicată pe contul de Facebook al sursei menționate. 

Victima este un fost consilier local din Dej și nu a depus plângere, dar cu toate astea, Poliția a anunțat că a deschis o anchetă.

Comunicatul Poliției

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej.

Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul Poliției. 

Motivul conflictului 

Conform sursei citate, totul a început în prima repriză, când cel care a fost bătut se afla lângă tribuna de lângă zona rezervată fanilor echipei oasptete. Acesta ar fi intrat într-un schimb de replici aprins cu unul dintre suporterii lui CSA Steaua, iar de acolo situația a degenerat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!