Dragos Militaru Unirea Dej Superliga

OFICIAL Dragoș Militaru a revenit pe bancă! Cu ce echipă s-a înțeles antrenorul

Dragoș Militaru a antrenat-o ultima dată pe Chindia Târgoviște în august.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:49
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 16:49

După două luni în care a stat pe bară, Dragoș Militaru a revenit în antrenorat și s-a înțeles cu Unirea Dej, formație la care a mai activat pe banca tehnică în perioada ianuarie 2020 - iunie 2023.

Dragoș Militaru a revenit pe bancă! Cu ce echipă s-a înțeles antrenorul

  • Unirea Dej a emis un comunicat în care a anunțat revenirea lui Dragoș Militaru pe banca tehnică

„Bine ai (re)venit, Dragoș MILITARU! Cel mai tânăr antrenor (33 de ani) din primele două divizii ale României revine pe banca Unirii Dej. Tehnicianul originar din Gorj a semnat un contract valabil până în vara anului viitor, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un sezon. Militaru îi va avea ca secunzi pe Eusebio Șuvagău și Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile-Mircea Șleam.

Cu Dragoș Militaru pe banca tehnică, în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, echipa noastră a revenit pe a doua scenă fotbalistică. Apoi, tehnicianul în vârstă de 33 de ani și elevii săi au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: calificarea în Play-off-ul Ligii 2. La începutul acestui an, Dragoș Militaru a fost desemnat ”cel mai bun antrenor din Liga 2” de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România”, se arată în comunicatul emis de Unirea Dej.

Morar Costan, primarul municipiului Dej, a vorbit și el despre revenirea lui Dragoș Militaru pe banca Unirii Dej și a subliniat că e o reușită pentru club faptul că antrenorul a semnat cu formația.

"Dragoș Militaru revine ca antrenor al echipei noastre de fotbal Unirea Dej. Este o reușită pe care mă bucur să v-o împărtășesc. Iată că dorința mea și a dumneavoastră, fotbaliști, suporteri, iubitori ai fotbalului dejean, s-a concretizat. Ne revedem pe teren cu o echipă tehnică condusă de un antrenor alături de care rezultatele fotbaliștilor au fost pe măsura ambiției, perseverenței și eforturilor depuse. Așa cum am spus și altă dată, proiectul Unirea Dej continuă cu tot sprijinul nostru. Mult succes tuturor, jucătorilor, antrenorilor și noii conduceri executive!", a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan, conform comunicatului.

Dragoș Militaru are doar 33 de ani și le-a mai antrenat până acum pe Pandurii Târgu Jiu, Luceafărul, Unirea Dej și Chindia. La Unirea Dej a bifat 61 de apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.46 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!