GALERIE FOTO "Mi-a zis Gigi Becali! A zis pe post". Anamaria Prodan, dezvăluiri despre relația lui "Reghe" cu Florentina Raiciu 

anamaria prodan divort anamaria prodan Florentina Raiciu Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 19:28
Data actualizarii: Vineri 21 Ianuarie 2022, 19:43

Anamaria Prodan a continuat seria dezvăluirilor despre Laurențiu Reghecampf și relațiile pe care le-a avut acesta. 

Impresara este în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, iar după cum evoluează războiul declarațiile dintre cei doi, acesta nu se va produce pe cale amiabilă.

Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața, iar întreg scandalul a izbucnit după vestea că așteaptă un copil cu actuala iubită, Corina Caciuc.

Prima înfățișare de divorț dintre cei doi are loc pe 7 februarie, însă până atunci, Anamaria Prodan nu cedează și face și mai multe dezvăluiri, unele dintre acestea având legătură cu alte femei din viața antrenorului de la Universitatea Craiova. 

"Mi-a zis Gigi Becali! A zis pe post. Gigi Becali este super ralaxat. Nu vorbește neacoperit niciodată. I-am găsit numărul Florentinei în telefon, vorbea cu ea. Dar nu-l mai băga Raiciu în seamă pe el. 

Gigi a zis pe post că de opt ani de zile a luat banii familiei și că i-a deschis salon. Nu am văzut-o niciodată în realitate. Am înțeles că îi era foarte frică de mine. Nu bat fete, îmi măsăr forțele doar cu bărbați.", a declarat Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc. 

Cum a reacționat impresara în legătură cu noul copil al lui Reghecampf 

„Ca să se liniștească Reghe am să declar ceva care poate o să uimească audiența. Aceasta fată Caciuc nu are nicio vină. Nici cea mai mică. Ca ea sunt mii care caută un loc cald și o familie! Nu contează cu ce s-a ocupat sau cu ce se ocupă. Nu e treaba noastră. Dacă nu era Caciuc la timonă era altă Caciuc. Deci! Familia mea vrea jumătate din ce a dispărut. Atât! Nimic mai mult. Eu nu judec pe nimeni. Am primit mii de poze cu amanta soțului meu. Unele mai Ok. Altele mai rele. Nu mă interesează nimic. Am copiii mei pentru care trăiesc frumos departe de lumea macabră a soțului meu. Faptul ca vorbește urât de familia lui prin oraș nu ne mai interesează. Noi l-am ridicat, el a coborât.

Noi însă avem dreptul să vorbim și să ne dăm cu părerea căci beneficiem de libertate de exprimare. Deci academiciana Corina cu diploma la Cambridge și afaceri de milioane de euro în China nu are vină că Reghe și-a devalizat familia, că și-a bătut joc de copiii lui care azi nu pot să ridice capul de Rușine. Toate astea sunt doar din vina lui și o să plătească legal pentru fiecare mișcare greșită și pentru fiecare batjocură adusă familiei mele. Felicitari pentru îngerul mic și să-l ajute Dumnezeu să nu simtă caracterul tatălui lui cum l-au simțit copiii mei. Vă Mulțumesc!„, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!