Fotbal intern

Anamaria Prodan lămurește tot: „Am fost combinată cu toți patronii!” Cine a alimentat zvonurile legate de Dan Alexa

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri legate de evenimentul cu Dan Alexa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 13:47
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 13:59

Anamaria Prodan este în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, iar după cum evoluează războiul declarațiile dintre cei doi, acesta nu se va produce pe cale amiabilă.

Până la prima înfățișare, la Judecătoria din Buftea, de pe 7 februarie, Anamaria Prodan a ținut să dezmintă zvonurile care o acuzau că i-ar fi fost infidelă actualului antrenorul de la Universitatea Craiova. După ce a lămurit ce s-a întâmplat cu Dan Alexa, justificând că a recurs la acel gest (n.r. - l-a lovit cu pumnul pe tehnician) din cauza divergențelor referitoare la jucătorii aduși, impresarul FIFA a dezvăluit cine a fost persoana care a declanșat acest conflict mediatic. 

Anamaria Prodan: „Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghecampf”

„În toți acești ani am fost combinată (n.r. - de presă) cu toți patronii. Băi, majoritatea mi-au făcut avansari că sunt frumoasă. Știu cum arăt și cum arătam în tinerețe, dar aici e talentul femeii. 

În toți acești ani, nimeni nu m-a avut la mână cu nimic și nu mă va avea. M-au făcut curvă în direct patroni de club, președinți de club. Față în față nu-mi ține nimeni piept.

Eu aveam în subcontract mai mulți antrenori. Ganea, Alexa, Florentin Petre. Eu, ca agent, propun mai mulți antrenori și jucători. Iar Cristi Tănase, patronul Chiajnei, m-a sunat și mi-a zis că vrea să schimbe antrenorul. L-a ales pe Alexa, Ganea s-a supărat: 'L-ai împins pe ăla mai mult'. Eu atunci nu am mai stat să-i zic, Băi, Ionele, te-am dus la FC Voluntari, nu prea a fost bine. E prea scurt ca într-o săptămână să-ți găsești altceva. Cum am foarte mulți „prieteni”, ei au profitat și l-au împins să vorbească. Ei știau punctul meu slab, Laurențiu Reghemcapf. Eu i-am explicat soțului meu atunci, că singurul lucru care poate dărâma castelul, aici e. 

A început (n.r. - Laurențiu Reghecampf): 'Domne, uite ce zice lumea'. Alo, tu de unde m-ai luat pe mine? Eu aveam semnată jumătate din echipa națională în 2006. În 2006 eu nici nu prea stăteam acasă, plecam în Coreea, America, cu jucătorii unde aveam treabă. Tu acum te-ai gândit să fii gelos? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună. 

Acum nici nu pot să-l acuz pe Ganea. A zis doar 'Eu știu, l-a împins pe ăla mai mult. Au o relațioe specială, oamenii fac grătare pe ponton acasă', iar de aici, cine a trebuit să împingă, a împins”, a declarat Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Modifică setările cookies