Mesajul la care nimeni nu se aștepta! Ce a scris Anamaria Prodan în ziua în care Laurențiu Reghecampf își botează copilul cu Corina Caciuc 

anamaria prodan Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 15:04
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 15:05

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) a atins cote alarmante în ultimele zile. 

Cei doi au ajuns la poliție vineri seară după o altercație fizică ce a avut loc la vila din Snagov. Scandalul, care s-a lăsat cu ordine temporare de restricție, a avut loc cu două zile înainte ca Laurențiu Reghecampf să își boteze băiețelul pe care îl are cu Corina Caciuc, iubita sa. 

În cursul zilei de sâmbătă au apărut și filmările scandalului, dar și mai multe declarații dure ale agentului. Situația însă a luat o turnură neașteptată în cursul zilei de duminică, în ziua botezului. Anamaria Prodan a postat un mesaj pe Instagram. 

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului. 

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!