Ce i-a arătat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pe telefon înainte de scandalul care s-a lăsat cu bătaie 

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 13:52
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 13:54

Scandalul dintre Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (47 ani) a ajuns la un cu totul alt nivel vineri seară. 

Cei doi au recurs la violență în timpul întâlnirii neașteptate de vineri seară, când antrenorul susține că a mers să își vadă fiul, în timp ce agentul spune despre fostul său soț că a mers la vila din Snagov în stare de ebrietate, fiind și agresiv. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au mers la secția de poliție, unde li s-a pus ordin temporar de restricție. 

După incidentele de vineri seară, în cursul zilei de sâmbătă au apărut și filmările șocante de la scandal, unde cei doi au fost surprinși implicați într-o adevărată bătaie. În clipul înregistrat de finul Anamariei, la ordinul agentului, se vede cum cei doi discută în stradă, iar impresarul îi arată pe telefon ceva lui Reghecampf. Antrenorul a încercat să părăsească discuția, cu mâinile la spate, însă Anamaria s-a pus în calea lui, iar situația a început să degenereze, ajungându-se la lovituri cu pumnii. 

Anamaria Prodan a explicat ce îi arăta lui Laurențiu Reghecampf pe telefon 

Momentul dinaintea scandalului a stârnit semne de întrebare, în contextul în care Laurențiu Reghecampf pare să fi fost instigat de ce îi arăta agentul pe telefon. Anamaria Prodan a vorbit despre scandal și a dezvăluit și ce îi arăta pe telefon celui care i-a fost soț ani de zile. 

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu esclaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el. 

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiiilor mei. 

De-a lungul relației noastre am avut momente în care plângeam pe stradă, în intersecție, că nu știam ce să fac ca să salvez căsnicia. El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan conform realitatea.net

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!