Mesajul de mare finețe transmis de Nadal campionului mondial, Messi: ce premiu ar vrea să îi doneze

rafael nadal Lionel Messi Premiile Academiei Laureus Stiri
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 09:45
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 09:51

Rafael Nadal a ținut să transmită Academiei Laureus că Lionel Messi este sportivul care merită distincția supremă, pentru prestațiile din 2022. 

O dată cu sosirea nominalizărilor pentru Premiile Academiei Laureus World Sports, Rafael Nadal a ținut să intervină elegant, pe seama potențialului câștigător al distincției acordate celui mai performant sportiv din anul 2022. 

Dublu campion de Grand Slam, la Australian Open și Roland Garros, tenismenul din Manacor a transmis următoarele: „E o onoare să fiu nominalizat din nou pentru 'Sportivul Anului', la Premiile Laureus, dar... anul acesta... haide, Leo Messi, premiul îl meriți tu,” a scris Rafael Nadal.

  • Cristiano Ronaldo și Lionel Messi

Stângacii care au schimbat lumea: Nadal, dublu campion de Grand Slam în 2022. Messi, campion mondial

În același timp, jucătorul de 36 de ani l-a felicitat pe Carlos Alcaraz (2 ATP, 19 ani) pentru nominalizarea primită în distincția care va fi acordată sportivului cu cea mai impresionantă pătrundere în elita sportului.

În toamna anului trecut, Carlos Alcaraz a reușit să câștige US Open și să devină cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie.

Fenomenul 'Rafael Nadal'! Dezvăluiri de la Jocurile Olimpice din 2008: „Niciun sportiv participant la deschidere nu era concentrat, toți voiau poză cu el!” 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!