Manchester United reacționează după izbucnirea războiului din Ucraina. Decizia luată împotriva sponsorului Aeroflot

Manchester United Aeroflot Razboi ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 20:24
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 20:45

Oficialii de la Manchester United sunt pregătiți să ia o decizie radicală.

Rusia a declanșat războiul în Ucraina, după ce președintele Vladimir Putin a anunțat, joi dimineață, o operațiune militară în regiunea ucraineană Donbas. Mai multe puncte strategice din Ucraina sunt atacate, inclusiv capitala Kiev.

Presa din Marea Britanie a anunțat că Manchester United este hotărâtă să încheie contractul cu compania de zbor Aerflot, din cauza bombardamentelor Rusiei din Ucraina.

Aeroflot este unul dintre sponsorii principali ai celor de la Manchester United, începând din 2013, iar contractul a fost reînoit în 2017 pentru suma de aproximativ 50 de milioane de euro. 

Actuala înțelegere este valabilă până în vara lui 2023, iar Richard Arnold este hotărât să nu mai continue cu ei, una dintre opțiuni pentru un nou contract fiind Qatar Airways.

Schalke 04, decizie radicală față de sponsorul Gazprom

De acum încolo, Schalke 04 va juca fără sigla Gazprom pe tricouri. Acest lucru a fost anunțat de echipa de fotbal din divizia a doua germană.

„Având în vedere evenimentele, evoluția și escaladarea din ultimele zile, FC Schalke 04 a decis să elimine de pe tricouri inscripția sponsorului său principal – Gazprom”, se arată într-un comunicat pe site-ul clubului.

Acest pas a fost făcut în urma discuțiilor cu reprezentantul german al companiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!