GALERIE FOTO Mădălina Ghenea o dă în judecată pe soția lui Dragoș Săvulescu. Motivul incredibil pentru scandalul dintre cele două dive

Madalina Ghenea Angela Martini Dragos Savulescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 18:46
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2022, 19:03

Angela Martini (36 de ani) și Mădălina Ghenea (35 de ani) sunt implicate într-un scandal. 

Soția lui Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, a postat în urmă cu o lună un mesaj dur pe contul de Instagram, în care făcea acuzații jignitoare despre "două femei din România", fără să dea nume, însă Mădălina Ghenea s-a simțiti vizată. 

”Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost comunicatul emis de Mădălina Ghenea.

Mesajul Angelei Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

"E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite!

Sunt convinsă că o mulți oameni oameni nu sunt cu adevărat normali din punct de vedere mental, sunt profund bolnavi, tocmai au învățat să folosească masca de om obișnuit pentru a supraviețui, astfel încât să poată trece prin viață și au învățat cum să păcălească oameni.

Din păcate vorbesc de două femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!! Aceste ființe sărace sunt două foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină.

Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani! Acum, amândouă mă urăsc.

Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma! Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!", a fost mesajul Angelei Martini care a declanșat scandalul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!